Heb je een boek geschreven en wil je debuteren?

Stuur ons dan de eerste vijftig pagina’s van je manuscript toe, op basis waarvan wij beslissen of we meer willen lezen en/of met je in gesprek willen gaan.

Wij vertegenwoordigen een groot aantal Nederlandstalige auteurs in binnen- en buitenland. Als we naar aanleiding van je manuscript besluiten jou te vertegenwoordigen, zullen we ons uiterste best doen om de perfecte uitgeverij voor je te vinden. We accepteren geen Engelstalige manuscripten.


Manuscript insturen

We verzoeken je onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen – daar vind je ook de strikte criteria waaraan jouw inzending moet voldoen. Ook als je al eerder gepubliceerd hebt kun je via bovenstaande link nieuw werk aan ons voorleggen.

We hanteren een beoordelingstijd van ca. 4 maanden. Indien wij tussentijds meer informatie nodig hebben of het volledige manuscript wensen te ontvangen, zullen wij zelf contact met je opnemen. 

Ons oordeel laten wij weten per e-mail. Let op: door de grote hoeveelheid ingezonden manuscripten gaan wij niet inhoudelijk in op onze beslissing

Heb je twee uur na het inzenden van het formulier nog geen bevestigingsmail van ons gehad (ook niet in je spam map)? Stuur dan je manuscript rechtstreeks naar info@schonbach.nl.


Verklaring omtrent persoonsgegevens en manuscripten

Wij gebruiken uw naam en uw mailadres uitsluitend om contact met u op te kunnen nemen over uw manuscript. Onze website slaat de ingevoerde gegevens op geen enkele wijze op maar verstuurt de gegevens via een versleutelde server naar de ontvanger. De manuscripten worden gedurende de beoordelingsperiode opgeslagen op onze beveiligde server en onmiddellijk verwijderd na behandeling. Ditzelfde geldt voor uw persoonsgegevens.