Herbert van Hoogdalem

 Herbert            van            Hoogdalem
© Casper Rila/500Watt

'Professional Outsider’ Herbert van Hoogdalem (1970) piekte al op jonge leeftijd in de reclamewereld. Die oppervlakkigheid overleefde hij alleen door enorme hoeveelheden drank, drugs, vrouwen en een belachelijk grote bek. Nadat hij alles gewonnen had wat er te winnen viel en op z’n 30ste aan het plafond van z’n loopbaan zat, kon hij nog maar één ding doen: een eigen bureau beginnen. Dat ging gelukkig mis, waardoor zijn ego in duizenden piepkleine stukjes brak. Bijkomend voordeel van zijn mislukte avontuur: hij moest iets nieuws gaan leren. Ondernemen.

Drie bedrijven en vijftig projecten later, begeleidt hij mensen en merken op weg naar groei – in de breedste zin van het woord. Woonde in Barcelona en in de Algarve. Kreeg (tot nu toe) 3 kinderen bij 3 verschillende moeders, was bijna getrouwd, talloze malen gescheiden en overleefde twee economische recessies. Er is geen dal dat hij niet doorliep, geen bergtop die hij niet beklom. Hij kent de goot en de goudkust. Er beten zich tientallen goeroes vergeefs in hem vast, maar zijn zelflerend vermogen redde hem uiteindelijk.

Als ervaringsdeskundige op elk denkbaar gebied, gebruikt hij aan de vooravond van zijn 7de leven eindelijk zijn grootste talent: schrijven. Om wie het maar lezen wil mee te geven wat hij zelf liever op z’n vijfentwintigste had willen weten – achteraf. 

Zie ook: Herbertvanhoogdalem.nl/Meer weten?

Voor al uw vragen omtrent Herbert van Hoogdalem kunt u contact opnemen met: Diana Gvozden.